en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
17-2285 Vestamager Svømmehal Ankomst
Overskrift:

GPP vinder Vestamager Svømmehal

Tekst:

Efter lang tids venten kan vi nu igen offentliggøre, at vi har vundet Vestamager Svømmehal i samarbejde med GVL Entreprise, Erik Nord Arkitekter, MOE og Aqua-teknik. - En ny svømmehal som er vundet på den flotte arkitektur og funktionalitet.
 

Fra dommerbetænkningen hedder det bl.a.:

”Overordnet set er der tale om et elegant samlet byggeri med en afslappet og rolig atmosfære, hvor man føler sig velkommen og godt tilpas.

Bygningen er placeret på kanten af skoven og udformningen er enkel og skulpturel. Med forskudte tage og markante udhæng brydes bygningen ned i mindre enheder, og det samlede anlæg fremstår meget inviterende og i en menneskelig skala. Projektet skal fremhæves for et meget konsistent design, hvor både det arkitektoniske udtryk inde og ude går op i en højere enhed.”

 

Vi er glade og stolte over, at man har valgt vores projekt som vinder og glæder os til det kommende samarbejde med Tårnby Kommune.

 

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.